Rotterdam Uit - Inspiratie

North Sea Jazz Round Town  

28 juni - 14 juli 

Ruim 200 concerten, tentoonstellingen, masterclasses, lezingen, jamsessies en straatoptredens: dat is North Sea Round Town. 

North Sea Jazz Festival 

12 juli - 14 juli

Caro Emerald, John Legend, The Roots, Jamie Cullum, Santana en New Cool Collective, het is sleechts een greep uit de top line-up van het NSJ Festival. Voor de 37e keer dit jaar ! Kom naar Ahoy.


City Racing Rotterdam 

18 juli

Op de 3e plaats in de Evenementen Top 100 en niet voor niets: waar kom je zo dicht bij Formule 1 wagens en coureurs en ook nog eens gratis?! Wie van brullende motoren, gierende banden en burning rubber houdt kan zijn hart op 18 juli ophalen.

Pleinbioscoop - Museumpark

14 augustus - 1 september

Film kijken in een donkere bioscoopzaal is zoooo achterhaald. In Rotterdam kan het namelijk buiten, in de Pleinbioscoop in het Museumpark. Geniet van de beste films op een supergroot scherm  en hopelijk ook van mooi weer.

Wereldhavendagen - diverse locaties

6 september - 8 september


De grootste van Europa, de nummer 3 van de wereld. De Rotterdamse haven is een wereldspeler en opent begin september haar deuren voor publiek. Scheepsbezichtigingen, excursies, demonstraties en een vuurwerkshow zijn de ingrediĆ«nten voor dit driedaags spektakel. Geen opmerkingen:

Een reactie posten