Over ons

View Larger Map

 http://goo.gl/maps/n4PN1  

From Bergse dorpstraat to Rotterdam CS: (Tramlijn 4)   http://bbquintessence.blogspot.nl/p/vertrektijden-tramlijn-4.html
RET reisplanner  http://www.ret.nl/reizen-met-ret/reisplanner.html

Quintessence
 the most essential and purest form of everything. 


Quintessence is een nieuw uniek concept  Bed & Breakfast, gesitueerd in het hart van Rotterdam-Hillegersberg, gelegen aan het water van een prachtig natuurzwembad.

Wat maakt haar concept zo uniek?
Quintessence is meer dan alleen een logeergelegenheid. Zij biedt een totaalpakket voor de vermoeide reiziger. Dit houdt in dat wij plaats bieden aan jong en oud, met voor elk wat wils.

De DeLuxe kamer omvat een vrijblijvend wellness-arrangement. Dit houdt in dat de klant een ontspannende aangezichts- en hoofdhuidmassage, dan wel een voetmassage krijgt aangeboden. Deze vindt aan huis plaats in de massage-praktijk GetInBalance en kan alleen plaatsvinden als hier voor aankomst om is verzocht.  Daarnaast zijn talloze andere behandelingen mogelijk. Vanzelfsprekend kan iedere vrouwelijke gast van deze faciliteit gebruik maken. Gasten van Quintessence genieten een korting van 20% op de reguliere tarieven van alle behandelingen.

Voor jong en oud publiek is er een zwembad op nog geen 1 minuut loopafstand, waar van mei tot september gezwommen en gezonnebaad kan worden. Het betreft het befaamde monumentale Zwarte Plasje. Tegen een geringe vergoeding kan hiervan door niet leden gebruik worden gemaakt, mits men geïntroduceerd wordt door een lid. Quintessence is vanzelfsprekend lid. Uw kinderen kunnen zich in de zomer behalve in het zwembad ook uitleven op de trampoline in de zonnige en groene achtertuin.

Op nog geen 5 minuten loopafstand bevindt zich de Hillegersbergse Bergse Dorpstraat, waar naar hartelust geshopt till you drop kan worden onder de top van de kledingwinkels.  Voor vertier bevinden zich in de nabije omgeving meerdere prettige uitgaansgelegenheden. Voor wandelliefhebbers bestaan diverse looproutes. Waterliefhebbers kunnen een sloep huren voor een heerlijke luie zomermiddag en/of avond op de Bergse Plas, van waaruit men de skyline van Rotterdam kan bewonderen. Voor kinderen zijn er in de nabije omgeving attractiepark Plaswijckpark,  de kunst-skibaan en Outdoorvalley.  Sportliefhebbers kunnen veelal op zondagmiddag een zinderende hockeywedstrijd bijwonen bij HCR.

Kookgod Herman Den Blijker,  heeft een zalig restaurant in de omgeving, genaamd De Jachthaven.

 # # Voor Expats die langere tijd bij ons zouden willen verblijven rekenen wij een bijzonder Bed-tarief van 1250 euro per maand. Breakfast  is facultatief tegen extra betaling mogelijk. Uw privacy wordt door ons met uiterste zorgvuldigheid bewaakt.Maatschappelijke betrokkenheid. Graag uw speciale aandacht voor het volgende:  

Uw donaties komen ten goede van een zomerkamp voor kinderen die niet op vakantie kunnen. Indien u dit doel wilt ondersteunen kunt u vrijblijvend uw gift achterlaten in de hiervoor bestemde box op de kamer. 

Wij hopen dat u onze inspanningen zult waarderen en ons adres vervolgens kunt aanbevelen onder uw vriendenkring of relatienetwerk.


Kadosuggestie: vraag naar onze vouchermogelijkheden !------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Rest ons u een heerlijk verblijf toe te wensen ! !


Joan Hoppener, Quintessence    06-38546200


QR-code