Afvallen met Powerfood Quinoa

(spreek uit Kienwa)


Wat is Quinoa?
Quinoa is een gewas dat voornamelijk uit Zuid-Amerika komt. Het groeit in landen als Peru en Bolivia, maar komt ook in de Rockey Mountains (V.S.) voor. Hoewel het erg op een graansoort lijkt is dat het niet. Het smaakt nootachtig en is familie van......Spinazie !
De Inca's gebruikten Quinoa al en zagen het als een heilige voedselsoort. Je hebt zwarte, rode, groene en blanke quinoa. De smaak is hetzelfde. Quinoa is bij ons nog niet zo lang bekend. Maar het is ontzettend gezond en heeft een positieve werking bij mensen die willen afvallen.

Het heeft veel positieve eigenschappen en is door de grote hoeveelheid vitamines en mineralen een complete voedselsoort. Hierdoor wordt het ook wel Superfood genoemd. Het zit boordevol proteinen, zodat je er een goed 'vol' gevoel van krijgt. Hierdoor heb je snel minder lat van lekkere trek en ongezonde tussendoortjes. Ook zorgt het voor meer spierweefsel en voor een versnelde verbranding van calorieën. Het heeft zelf amper calorieën , maar is wel vrij machtig, waardoor je niet veel nodig hebt.

Wie wil afvallen moet dit regelmatig aan het eten toevoegen. Het effect zal heel snel zichtbaar zijn.

quinoa - Frases e Imagens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten