Recept
Verwarm de oven voor op 180' C.
Vet een taartvorm in en leg er een velletje bakpapier in.
Doe chocolade cakemix, een blikje kersentaartvulling, wat vanillemerg uit een stokje en 2 eieren in een kom en mix alles voorzichtig door elkaar. Mix de laatste minuut wat harder. Giet over in je bakblik. Bak 25-30 minuten of tot de cake gaar is.
Neem een halve kop kristalsuiker en een halve kop bruine suiker met 100 g roomboter en klop dat met 1/3 kopje volle melk in een sauspannetje tot een romige saus. Breng aan de kook tot de suiker is opgelost.
Haal van het vuur en voeg een pakje chocolate chips en nog wat vanille van het eerdere stokje toe.
Haal van het vuur en voeg een pakje chocolate chips en nog wat vanille van het eerdere stokje toe.
Laat de chocolade rustig smelten terwijl je met een garde blijft roeren. Als de cake uit de oven komt zet je deze op een rekje. Schenk het chocolade-mengsel glad uit over je warme cake en laat stollen.
Op kamertemperatuur te bewaren.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten