MoodFood

JoansKitchen MoodFood

Roomservice op de kamer,in de privé-eetkamer, of in de tuin

http://bbquintessence.blogspot.nl/p/roomservice.html


Dolce Far Niente

foto.JPG
Panzanella Passionata


De filosofie achter dolce far niente is natuurlijk 
dat wij koken en dat u mag genieten, 
zonder er wat voor te hebben hoeven doen. 

Geen boodschappen

geen hete kachel voor je neus

geen tijdrovende snijwerkzaamheden

geen afwas, 

Hmmmmm,  heerlijk toch?


Een simpele lunch...

Latte Macchiato met sandwich 
gerookte kip/garnalen  € 7,50


Graag verzorgen wij voor u de catering van een lunch-/diner special in de stijl van een flamboyante thuiskokkin.


U kunt bij ons uw privédineetje of een thema-party tot 20 personen laten cateren.  In deze tijd van het jaar richten wij ons speciaal op seizoensproducten als paddenstoelen, pompoen en knolselderij, een hartverwarmende worteltjessoep of risotto, een hete curry of een geurige chocolade-notentaart.

Na onderling overleg werken wij een voorstel uit. In verband met de planning en voorbereiding dient de offerte uiterlijk drie dagen van te voren geaccordeerd en voldaan te worden.

Happy Hour
Ter kennismaking kunt u iedere 1e zondag van de maand bij ons langskomen tussen 16.00 en 17.00. Wij bieden u dan zelfgemaakte hapjes aan die diezelfde dag op onze FoodBlog terug te vinden zijn en zouden het zeer waarderen wanneer u ons wilt laten weten wat u hiervan vindt.

Op de Blog zijn binnenkort foto's terug te vinden en worden keukengeheimen en recepten gedeeld.


Filosofie QuintEssence, the Essence of Food

Wij stellen ons ten doel onze klanten op elk gebied van het leven welbevinden te bezorgen; hiermee beogen wij dus het gevoel van lichamelijk welzijn, alsmede geestelijk en spiritueel welzijn. Veel mensen zijn zich bewust van een gezonde levensstijl en kiezen ervoor vegetarisch, macro-biotisch, of Rauw voedsel te eten. Niet veel mensen zijn zich bewust van wat hun lichaam daar zelf over te vertellen heeft. Ieder lichaam heeft eigen specifieke behoeften en intoleranties. Hier niet naar luisteren heeft tot gevolg dat we uit balans raken, of zelfs ziek worden.


De gezondheid van ons fysieke lichaam is in grote mate afhankelijk van de mate van gezondheid van ons gevoelsleven. Wij hebben allemaal onze eigen zwakke plekken die zich uiten in energie-blokkades. het Engelse woord disease kan worden uitgelegd als dis-ease, niet/on- rustig.


Ons fysieke lichaam hervoelen

Dit is de belangrijkste stap in het helingsproces van het ons gevoelsleven. Wanneer duidelijk wordt waar de blokkades vandaan komen kan men meer in balans komen met alle aspecten van zichzelf.
Vanuit inzicht in onze eetpatronen kun je je bewust worden van wat wel en niet goed aanvoelt, welk voedsel je tot je kunt nemen - en hoeveel voedsel genoeg is (overgewicht wordt vaak veroorzaakt doordat men veel troost-eten wegwerkt, of instant genot zoekt in de verkeerde voedingsmiddelen).
MoodFood heeft heel veel super gezonde gerechten die met Liefde zijn klaargemaakt en die een streling zijn voor de tong en de geest. Want wij mensen zijn wat we eten -  laat dat eten dan een gezond feestmaal zijn.

In de Blog wordt deze missie steeds herhaald vanuit verschillende invalshoeken.
Het opnieuw in balans komen, het een-worden, bewust leven in het nu, zijn allemaal manieren om te komen tot wie en wat we werkelijk zijn - spirituele wezens met een oneindige kracht, liefde en wijsheid in onszelf. Wij willen u helpen om die eerste en essentiële stap te maken om weer een te worden met ons lichaam. Wij doen dat simpelweg door rust te creëren en door oefeningen voor het lichaam en de geest aan te reiken, door heerlijke recepten aan te reiken en dat eventueel voor u in opdracht te bereiden. Alles vanuit de gedachte dat voedzaam, biologisch voedsel, gemaakt met Liefde in een bijzonder aangename sfeer genuttigd kan worden, zodat wij weer echt voelen wat voedsel voor ons doet, welk genot het ons schenkt, zodat wij wij weer blij en energiek worden - en beter in balans !

Wij hopen dat u deze reis met ons zult willen ondernemen.