- Mango (als ontbijt met griekse/turkse youghurt met honing en walnoten/pijnboompitten)
- Zwarte bessen (prima te combineren met 1. en 3. als ontbijtje)
- Eieren (ook 's-avonds door de salade of als roerei i.p.v. vlees)
- Walnoten (tussendoortje)
- Pijnboompitten (altijd over de salade en zo mogelijk over de pasta)
- Kikkererwten (heerlijk met tonijn en rucola!)
- Rucola (met 5.)
- Oolong-thee
- Andijvie (lekker als salade met Parmezaan en pijnboompitten)
- Olijfolie, chili peper, artisjokken ev. zie in blog archief eerdere goede tips.
Bron http://www.fitness-tips.nl/afvallen/de-beste-10-natuurlijke-vetverbranders-op-een-rij/
Opkikker-recept met kikkererwten. uit eigen blog 2012
Verhit een el wokolie met komijnzaad in een wok. Roer er 2 blikken afgespoelde en uitgelekte kikkererwten doorheen, een zak rucola, een halve tl zout en 0,6 dl cream sherry doorheen. Blijf roeren totdat de rucola geslonken is en de kikkererwten zijn opgewarmd.
Lekker met coquilles & chorizo. Bak wat plakjes chorizo uit en haal ze uit de pan. Bak nu de coquilles in het chorizovet (1 minuutje per kant), doe de worst terug in de pan en knijp er het sap van een halve citroen over uit. Laat even bruisen en schuif op een schaal. Met wat fijngehakte peterselie erover niet te versmaden!
Opkikker-recept met kikkererwten. uit eigen blog 2012
Verhit een el wokolie met komijnzaad in een wok. Roer er 2 blikken afgespoelde en uitgelekte kikkererwten doorheen, een zak rucola, een halve tl zout en 0,6 dl cream sherry doorheen. Blijf roeren totdat de rucola geslonken is en de kikkererwten zijn opgewarmd.
Lekker met coquilles & chorizo. Bak wat plakjes chorizo uit en haal ze uit de pan. Bak nu de coquilles in het chorizovet (1 minuutje per kant), doe de worst terug in de pan en knijp er het sap van een halve citroen over uit. Laat even bruisen en schuif op een schaal. Met wat fijngehakte peterselie erover niet te versmaden!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten