MoodFood : Massage en overgewicht

Massage is een geweldige manier om je lichaam weer in balans te krijgen. Zoek een massagetechniek die bij je past. Sommige mensen vinden een stevige massage heerlijk, anderen vinden warme stenen of zachte aanrakingen prettiger. Massage werkt op twee niveaus. Allereerst helpt het je te ontspannen en de stress van je af te laten glijden. Massage is, in tegenstelling tot slaap, een vorm van rust met concentratie, waardoor toxinen door het lichaam kunnen worden afgevoerd. Door massage verhoogt de temperatuur van je je lichaam en opent de ruimte tussen de cellen zich, zodat de energie beter kan stromen. Massage voert stress-toxinen af en laat het lichaam rusten. De meeste snoepaanvallen worden veroorzaakt door stress, dus het is logisch dat de weg naar een gezond gewicht gepaard gaat met het verminderen van stress.

Door massage wordt ook de bloed- en lymfecirculatie gestimuleerd. Het is verstandig om de dagen na een massage extra veel water te drinken zodat het lichaam kan reinigen.

Het ligt in de Nederlandse aard om ons deze luxe niet te veroorloven, maar massage levert een goede bijdrage aan je gezondheid. Als je begint met massage, gun jezelf dan een vijfstrippenkaart en verdeel dit over vijf weken. Je zult merken dat je al na de derde behandeling veel lekkerder in je komt te zitten. Na vijf weken kun je je eenmaal per maand laten masseren om je energiekanalen lekker open te houden.

Tip: Geef een ander eens een massagekaart kado


Kosten: € 200,00 voor 5 behandelingen van drie kwartier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten