Giet af en pureer met een staafmixer of in de keukenmachine. Voeg een bekertje crème fraîche toe, een snufje nootmuskaat, wat grove peper en zout uit de molen. Roer er een klontje roomboter doorheen voor de mooie glans. Het is heerlijk om hem nu af te maken met geraspte Parmezaanse kaas of wat blokjesTaleggio en dan even in de oven te gratineren.
Lekker met hertenbiefstuk !
Is knolselderij gezond?
Jazeker! Het zit vol met vitaminen en mineralen. Het is heel goed voor je weerstand (vit C), je zenuwen (foliumzuur, vit B11), sterke botten en gezonde bloeddruk(calcium, magnesium, ijzer)http://www.thankyounature.nl/product/knolselderij
Hou snij je een knolselderij?
Leg de selderij stevig op een snijplank en snij de onderkant eraf.
Snij de knolselderij door de helft en leg de helften met het snijvlak op de snijplank.
Snijd iedere helft in plakken. Schil de plakken met een klein scherp mes. Snijd de plakken in repen, was ze en snijd ze in blokjes. Klaar!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten